Contact


Active Fysio
Johan de Wittlaan 42-44
2517 JR Den Haag

Tel: 070 - 4169136
E-mail : info@activefysio.nl


Routebeschrijving


Active Fysio bevind zich samen met de Active Club Den Haag, Diëtistenpraktijk Beach Balance en schoonheidssalon Beaulin Beauty in het Novotel Den Haag.
U kunt de hoofdingang nemen van het hotel, ga dan langs de receptie rechtsaf en aan het einde van de gang weer rechtsaf, de trap af (u kunt de bordjes volgen van de Active Club).
Klik op deze link voor een plattegrond.Parkeergelegenheid


Het World Forum / Nederlands Congres Centrum beschikt over een eigen parkeergarage (betaald parkeren) met in totaal 800 parkeerplaatsen. Deze parkeergarage is op zeer korte loopafstand van het hotel. Neem de ingang op het Churchillplein (onder de waterpartij). Parkeren kunt u ook op de Eisenhowerlaan / Prins Mauritslaan of aan de overkant van de Johan de Wittlaan, de Jan Willem Frisolaan of Adriaan Goedkooplaan. Mocht de parkeergarage vol zijn i.v.m. evenement, probeer dan de parkeergarage op de Eisenhowerlaan nr. 77 of 150 (betalen via Parkmobile).


Openbaar Vervoer


Active Fysio is met het openbaar vervoer te bereiken met tram 1, halte World Forum, tram 10, halte Johan de Wittlaan (spitstram) of bus 14, halte World Forum, of tram 17, halte Gemeente Museum. Vanaf daar is het nog maar een klein stukje lopen.